Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Sephora - GlamGlow


Επιτέλους ήρθε! Ψάχνοντας στο web λοιπόν ανακάλυψα αυτά τα 2 "μωράκια" και αμέσως είπα "Αυτό πρέπει να το μοιραστώ με τα κορίτσια μου" Πάμε λοιπόν να δούμε τι ανακάλυψα!

2010, η αρχή της ιστορίας...
Μερικοί φίλοι συγκεντρώθηκαν στο σπίτι των Shannon και Glenn στο Hollywood Hills, όταν ένας φίλος ηθοποιός σχολίασε ότι δεν μπορούσε να βρει ένα προϊόν που να προετοιμάζει την επιδερμίδα του ώστε να φαίνεται λαμπερή στην κάμερα. Έψαχνε για ένα προϊόν που θα μπορούσε να μειώσει άμεσα τις ατέλειες και να καλύψει αποτελεσματικά τους πόρους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Βασικά, ήθελε ένα «μαγικό» προϊόν που θα προσφέρει άμεσα εμφανή λάμψη.

Οι Shannon & Glenn στη συνέχεια έθεσαν ως στόχο να δημιουργήσουν αυτό το «μαγικό» προϊόν μόνο στους φίλους ηθοποιούς τους και να μην το πωλήσουν σε κανένα.
Μετά από πολλή έρευνα και με τη βοήθεια του χημικού, άρχισαν να παρασκευάζουν το προϊόν στο σπίτι τους, έως ότου δημιουργήθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Όλοι οι φίλοι ηθοποιοί τους ξετρελάθηκαν με το προϊόν αφού το δοκίμασαν! Διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και τα μικρά δοχεία με το δείγμα του προϊόντος που δεν είχε όνομα και συσκευασία σύντομα έγιναν περιζήτητα από τα στελέχη των μεγάλων στούντιο.
Χάρη στην αύξηση της ζήτησης, οι Shannon & Glenn άρχισαν να παράγουν το μαγικό τους προϊόν σε ένα μικρό οικογενειακό εργοστάσιο και να πωλούν τα δείγματα του σε διάφορα στούντιο του Χόλιγουντ για χρήση από τους επαγγελματίες μακιγιέρ και τους ηθοποιούς. Ένας χρόνος πέρασε και το προϊόν τους είχε χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα όλου του Χόλιγουντ.
Εντυπωσιασμένος από αυτά τα αποτελέσματα, ο Αντιπρόεδρος μιας σημαντικής εταιρείας λιανικής πώλησης προϊόντων πολυτέλειας, επικοινώνησε, στη συνέχεια, με τους Shannon & Glenn για να προβεί στη λιανική πώληση των προϊόντων τους, παράλληλα με τις πιο πολυτελείς μάρκες στον κόσμο.
Εκείνο το βράδυ, οι Shannon & Glenn δημιούργησαν την ιδέα του σχεδίου του κουτιού, το όνομα, κ.λπ. με ένα απλό κομμάτι χαρτί. Αυτή ήταν η γέννηση της GLAMGLOW ®!


 Youthmud™ Tinglexfoliate Treatment – Masque Exfoliant Jeunesse
Το μυστικό της:
Αυτή η θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες προκειμένου να αποκτήσουν ελκυστική επιδερμίδα μέσα σε 10 λεπτά! Χρησιμοποιείται σε όλο το Χόλιγουντ κατά τα γυρίσματα των ταινιών και στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας.

Η εφαρμογή της μάσκας για 10 λεπτά αποδίδει άμεσα αποτελέσματα μόνο ενεργοποιώντας τη σύνθεση του κολλαγόνου και χαρίζοντας στην επιδερμίδα λαμπερή και αστραφτερή όψη. Η μάσκα GLAMGLOW® περιέχει Θαλάσσια Λάσπη από τη Μεσόγειο Θάλασσα (κοντά στις λαμπερές πόλεις των Καννών, του Σεν Τροπέ και του Μονακό), ηφαιστειακή ελαφρόπετρα και TEAOXI ™, ένα σύμπλεγμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί. Το σύμπλεγμα TEAOXI ™ απελευθερώνει σταδιακά ένα μείγμα αντιοξειδωτικών: σκουαλένιο, πολυφαινόλες EGCG (επιγαλλοκατεχίνη) και φύλλα τσαγιού.

Η μάσκα Super Masque Sexy GLAMGLOW® απολεπίζει επίσης την επιφάνεια της επιδερμίδα, αφήνοντάς τη πιο λεία, πιο μαλακή και πιο αστραφτερή. Η GLAMGLOW® απορροφά τις ακαθαρσίες και την υπερβολική λιπαρότητα ενώ συσφίγγει τους πόρους. Αυτό η «μαγικό» μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους άνδρες και τις γυναίκες όλων των ηλικιών και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά χρειάζεται.

Βασικά συστατικά:
- Πράσινο τσάι: Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει και απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα
- Ελαφρόπετρα και ηφαιστειογενή πετρώματα: Αποτοξινώνουν και αναζωογούν την επιδερμίδα
- Θαλάσσια λάσπη: Δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα καύσου και ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου.
Η συσκευασία του έρχεται στα 50 γρ.




SUPER SUPERMUD™ Clearing Treatment - Soin Purifiant SUPERMUD™
Η SUPERMUD™ περιέχει το νέο σύμπλοκο ACNECIDIC-6 της GLAMGLOW, ένα μείγμα έξι οξέων (συμπεριλαμβανομένων των άλφα υδροξύ οξέων (AHA) και των βήτα υδροξύ οξέων (ΒΗΑ)) για την παροχή άμεσων αποτελεσμάτων:
-       Βήτα υδροξύ οξέα (BHA): Αυτό το λιποδιαλυτό οξύ βοηθά στην απόφραξη των πόρων, την κύρια αιτία των προβλημάτων του δέρματος.
-       Τα AHA (άλφα υδροξύ οξέα) συμβάλλουν στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και μειώνουν την υπερμελάγχρωση. 
-       Το γαλακτικό οξύ βοηθά στη μείωση της μελάγχρωσης, ενυδατώνει και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
-       Το αμυγδαλικό οξύ στοχεύει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καθώς και την ελαστικότητα του δέρματος
-       Αζελαϊκό οξύ
-       Πυροσταφυλικό οξύ.
Η τεχνολογία TEAOXI™ της GLAMGLOW παρέχει μια συνεχή απελευθέρωση ευκαλυπτόλης, λιναλοόλης και ισχυρών φλαβονοειδών Ευκαλύπτου που περιέχονται στη μάσκα.

Βασικά συστατικά:
- Πράσινο τσάι: Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει και απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα
- ACNECIDIC-6™: Ένα άριστα ισορροπημένο μείγμα έξι οξέων για την εξασφάλιση άμεσων αποτελεσμάτων
-PORE-MATRIX™: Καταπολέμα την υπερβολική λιπαρότητα
Η συσκευασία του έρχεται στα 34 γρ.
*Δυστυχώς τιμούλες δεν γνωρίζω*



Πραγματικά όλα όσα υπόσχονται είναι πάνω από όμορφα, είναι μαγικά! 'Αμα μου τύχει θα τις δοκιμάσω αν όχι και τις 2 σίγουρα 1 από τις 2! Εσείς;

2 σχόλια:

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny