Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Mαύροι Κύκλοι-Αντιμετώπιση

Mαύροι Κύκλοι-Αντιμετώπιση

Τα έντονα σημάδια κούρασης φαίνονται έντονα κάτω απο τα μάτια σας και σας κανει να φαίνεστε κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. 'Ενα κονσίλερ είναι ένα εντελώς απαραίτητο προϊόν για εσάς, για πόσο ακόμα όμως; Επειδή και εγώ εχώ εμφανίσει πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα με εσάς πάμε να σας πω κάποιες μεθόδους για να βελτιώσετε ή ακόμα και να ξεφορτωθείτε τους μαύρους κύκλους.

1. Ο καλός ύπνος
Καλό είναι να συμπληρώνετε 7 – 9 ώρες ύπνου καθημερινά. Παράλληλα υπάρχουν ειδικές μάσκες ύπνου για το πρόσωπο που βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων.
2. Δρόσισε την περιοχή
Μπορείτε επίσης να βάζετε στα μάτια σας κρύα σακουλάκια τσάι ή παγάκια τυλιγμένα σε ύφασμα ή ακόμα και φέτες αγγουριού. Η τανίνη που περιέχει το τσάι μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, ενώ οι ουσίες που περιέχει το αγγούρι ανανεώνει την άσχημη όψη του δέρματος γύρω από τα μάτια.
3. Κρύο νερό
Μία ακόμα λύση είναι να πλένετε κάθε μέρα πρωί-βράδυ το προσωπό σας με κρύο νερό, που προκαλεί συστολή των αγγείων και μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.
4. Η σωστή κρέμα ματιών
Μια κρέμα ματιών που περιέχει βιταμίνη Κ και ρετινόλη είναι μια καλή λύση για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. 
5. Σωστή διατροφή
Διατηρείτε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει άφθονα φρούτα και λαχανικά, μπόλικο νερό και μειωμένο αλάτι, καθώς το αλάτι δημιουργεί κατακρατήσεις και κάνει τα οιδήματα να φαίνονται πιο έντονα.
6. Όχι τσιγάρο
Το κάπνισμα εντάσεται και αυτό στα αρνητικά καθώς δημιουργεί προβλήματα στο κυκλοφορικό που εντείνουν το πρόβλημα των μαύρων κύκλων.

  • Σαν γυναίκες πρέπει να δείχνουμε εντυπωσιακές και πάντα περιποιημένες ακόμα και μετά απο μια δύσκολη μέρα. Εσύ θα συνεχίσεις να έχεις σημάδια κούρασης;


4 σχόλια:

  1. Aυτό το ποστ σου με έσωσε! Επίσης, έχω να προτείνω μία μάσκα ματιών που χρησιμοποιώ της apivita και την παίρνω από φαρμακείο συσκευασμένη σε φακελάκι το οποίο χρησιμοποιώ μέχρι δύο φορές!

    Σου χω βραβειάκι επίσης!
    http://born-to-be-classy.blogspot.com/2013/09/liebster-blog-awards-by-born-to-be.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny