Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

AVON:colortrend kiss 'n' go lipstick review

Έβλεπα αρκετά συχνά τη συγκεκριμένη σειρά κραγιόν της AVON και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ ένα απο αυτά τα τόσο χαριτωμένα κραγιονάκια.
Δοκίμασα λοιπόν την απόχρωση "Doll Pink" και ενθουσιάστηκα τόσο πολύ απο αυτό το κραγιονάκι που αποφάσισα να κάνω ενα blogspot μόνο και μόνο γι' αυτό :)
το συγκέκριμένο δειχνει κάπως έτσι:
 και όπως μπορείται να δείτε ειναι μια ωραία φούξια απόχρωση, οτι πρέπει για τις καλοκαιρινές εξόδους.
Αρχικά έχει ΜΑΤ αποτέλεσμα και ειναι ιδιαίτερα ενυδατικό αλλά στεγνώνει γρήγορα πάνω στα χείλη χωρίς ομως να ξερένεται και να κολλάει. Έχει καλή διάρκεια καθώς είναι μακράς διάρκειας. Το πήρα γύρω στα 2.50-2.95 δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το βρηκα σε έκπτωση απο την αρχικη του τιμη που ήταν περίπου 7 ευρώ. Το μόνο κακό που έχει αυτό το κραγιόν είναι οτι θέλει ήδη ενυδατωμένα χείλη καθώς δειχνει άσχημο πανω σε "ξεραμένα" χείλη γιατι τονίζει κατα κάποιο τρόπο τα "πετσάκια" για το λογο αυτο όμως πριν την εφαρμογή του συγκεκριμένου προϊόντος χρησιμοποιώ το lip balm απο την APIVITA που είναι με χαμομήλι και ελαιόλαδο και ειναι αυτο που απεικονίζεται ακριβώς απο κάτω:
 Βάζω λοιπόν το lip balm το αφίνω για λίγο κι όταν νοιώθω οτι τα χείλη μου είναι απαλά το σκουπίζω ταμπονάροντας το με ενα σφουγγαράκι και στη συνέχεια περνάω απο πάνω το κραγιόν αυτό :)
και τελικά αυτό είναι το αποτέλεσμα που έχετε! Τέλεια ενυδατωμένα και χρωματισμένα χείλη.
μ'αρέσει πολύ το συγκεκριμένο χρώμα και μάλιστα πιστεύω πως ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα του δέρματός μου :) 
Αυτά είχα να σας πω για αυτό το πολύ όμορφο κραγιόν απο την Avon, θα ήθελα να μου πείτε και την δική σας άποψη αν έχετε δοκιμάσει κραγιόν της ίδιας σειράς και θα ήθελα πολύ να μάθω και την δική σας γνώμη σχετικά με αυτό το κραγιόν :)

1 σχόλιο:

  1. κι εγω εχω αυτη την αποχρωση και την αγαπωωωωωωωωω
    συμφωνω απολυτα με το review σου!
    κατερινα απο beautiful girls http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

gif kisses photo: kisses kiss.gif
gif kisses photo: kisses kiss.gif
Brown Bobblehead Bunny